Vacancies at Bukowskis

Bukowskis söker vikarierande Redovisningsekonom till Stockholm

Bukowskis söker en redovisningsekonom som ska ta ansvar för redovisningen för våra två bolag i koncernen. Vi söker en lagspelare som ansvarar för den löpande redovisningen och gör månads- och årsbokslut, deklarationer, samt extern rapportering. Som redovisningsekonom arbetar du mestadels operationellt, men strategiskt tätt ihop med CFO för att vidareutveckla avdelningens rutiner. Du rapporterar till CFO.

För att lyckas i rollen ser vi att du har 2-4 års erfarenhet som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel och har du dokumenterad erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV/Business Center och Visma är det en fördel. Du behärskar svenska och affärsengelska i såväl i tal som i skrift.

Du är en positiv, nyfiken och serviceinriktad person som är trygg i dina kunskaper. Du är prestigelös och van att arbeta med högt och lågt. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har god förståelse för helheten och har förmågan att arbeta proaktivt. Du är en problemlösare och har lätt för att skapa goda relationer.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2021-01-01 –2021-12-31. Bukowskis lokaler ligger i Midsommarkransen, Västberga Allé 3. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta CFO, Anders Brushammar 08-32 63 15. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in ett personligt brev tillsammans med CV snarast, dock senast den 20 september 2020 till anders.brushammar@bukowskis.com.

Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal eller mejl från säljare och rekryteringsföretag.